Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Bodens BK 2 1 1 0 0 3
2 Svartbjörnsbyn 1 1 0 0 3
3 Sävast 1 1 0 0 3
4 Unbyns IF 4 1 0 3 3
5 IFK Råneå 1 0 0 1 0

Match

Unbyns IF

3 - 4
15 mars 2015
12:30

Svartbjörnsbyn

Referat

Referat: Unbyns IF - Svartbjörnsbyn

Årets första utomhus match spelades mot Svartbjörnsbyn på ett soligt Boden arena.
Vi startar med Niclas i mål (!), Rasmus, Aidan, Blurk och Junior i backlinjen. Simon, Kris och Walle på mitten samt Linus, Martin och Danne framåt. Burman och Andreas var avbytare.

I första halvlek har dom mycket bollinnehav och vi slår bort för mycket när vi väl får tag i bollen. Dom gör 1-0 och 2-0 efter lite missförstånd i backlinjen. Sista 15 spelar vi upp oss och lugnar ner och skapar lite mer chanser. På en fin boll från Rasmus kommer Martin igenom och kan lägga in 2-1 ur svår vinkel.

I andra korrigerar vi lite positioner på mitten, vilket blir mycket bättre. Nu spelar vi jämnt och Martin kan göra 2-2- genom att kanonskott som går ribba in. Årets snyggaste kanske? Nu skapar vi en del bra chanser där framförallt Danne har ett par som borde gett ett mål.
Tyvärr skänker vi bort två mål mycket enkelt i detta läge, men Martin kan med 10 kvar snyggt lobba in 4-3 efter en fin genomskärare av Simon.

Totalt sett rätt ok premiär givet att vi var lite kort om folk och nån hade en födelsedagsfest dagen innan. Speciellt andra halvlek blir bättre när vi ligger mer rätt på mitten. Niclas helt ok i sin målpremiär även om han får ta på sig nåt mål. Junior mycket bra på hb i första (sen byter coachen ut honom förstås - inga träd till himlen). Rasmus bra på andra kanten. Simon och Kris gör en fin andra halvlek speciellt. Framåt får speciellt Martin beröm för tre mål, men också bra mötningar där vi spelar upp på fötter - bra!

Nu ser vi fram emot att få övriga spelare i träning så vi blir fler på match....
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Erik Wallin 1 0 0 0 0 0
Linus Nyberg 1 0 0 0 0 0
Niclas Nordström 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng